Dagkirurgi

paivakirurgia-1150x250

DAGKIRURGI

Vår dagkirurgiska enhet befinner sig på 1. våningen på Promedi. Vi utför dagkirurgiska ingrepp inom olika specialområden. Våra kirurgiska utrymmen består av en operationssal och ett uppvakningsrum med två platser. Utöver detta har vi ett skilt rum för långvarigare återhämtning.

paiva

Vår målsättning är en nöjd kund!

Vi utgår ifrån dina behov och förväntningar i all vår verksamhet. Vår service karaktäriseras av uppskattning, iver och ett äkta intresse för ditt välbefinnande. Vår kunniga personal garanterar en trygg vård och att du snabbt kommer in för ingrepp.

Vi gör ett på förhand planerat vårdarbete, där ingrepp och hemförlovning sker samma dag. Ingreppen görs under bedövning och anestesi. För din vård ansvarar erfarna, specialiserade läkare, anestesiläkare och vårdpersonal.

Specialområden

Följande specialiserade operationer kan skötas på vår avdelning:

Allmänkirurgi ( avlägsnande av födelsemärken och svullnader, bråck, hemorrojder)
Urologi (urinblåseskopi, korrigering av förhud, operation av vattentestikel, manlig sterilisation)
Öron-, näs- och halssjukdomar (inläggning av rör i öronen, tonsilloperationer)
Magkirurgi ( magsäcks- och tjocktarmsskopi)
Ortopedi (olika operationer av fot och knä samt hand- och armbågsoperationer på kommande vid årsskiftet)
Blodåderskirurgi ( skuminjektioner av åderbråck )
Plastikkirurgi (Operation av det övre ögonlocket eller nedre ögonlocket, MACS-facelift, reduktion av bröst med transplantation av areola, bröstförstorning, -förminskning eller -lyft, fettsugning av halsen, kroppen, höfter eller benen, formkorrigeringsoperation av magen, operation av bröstkörteln)