promedi_1150x250

Expert inom hälsovårdsbranschen? Kom och jobba med oss på Promedi.

Promedi är en privat hälsovårdskoncern som grundades år 2009 vars verksamhet inriktar sig på företagshälsovårdstjänster. Vi ansvarar idag för en övergripande företagshälsovård för mer än 10 000 personer i Österbotten. Vår verksamhet växer och vi söker kontinuerligt nya allmän- och specialistläkare, företagshälsovårdare och hälsovårdare med intresse för företagshälsovård till våra enheter i Vasa och Närpes. Vi betjänar både anställda vid våra kundföretag och privatpatienter och sköter om deras hälsa och välmående.

På Promedi är du en del av vårt multiprofessionella team som består av över 50 erfarna experter inom hälsovården, allt från företagshälsovård och allmänmedicin till olika sektorer inom specialmedicin.

Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön, flexibla arbetsvillkor, omfattande arbetsorientering och goda möjligheter till skolning, forskning och konsultation. Du har också möjlighet att delta i specialiseringsutbildningen för företagshälsovårdsläkare som Promedi erbjuder i samarbete med medicinska fakultetet vid Helsingfors universitet.

Mera information om arbetsmöjligheter:

mikael_fredman_promedi

Koncernchef Mikael Fredman,
tel. 044 387 3800, mikael.fredman@promedi.fi

pauliina_uusimaki

Ansvarig företagshälsovårdare Pauliina Uusimäki,
tel. 044 387 3801, pauliina.uusimaki@promedi.fi

aaltonen_seppo

Överläkare Seppo Aaltonen,
tel. 06–357 7700, seppo.aaltonen@promedi.fi

tea_sorri_promedi

Ansvarig sjukskötare, dagkirurgi Tea Sorri
tel. 06-357 7737, tea.sorri@promedi.fi