Plastikkirurgiska ingrepp på Läkarcentral Promedi

Läkarcentral Promedi har glädjen att utöka sitt professionella team med plastikkirurgen Ira Saarinen. Hon ansluter sig till gruppen specialister på den dagskirurgiska enheten.

Till plastikkirurgen kan man vända sig när det gäller exempelvis borttagning av ärr, födelsemärken eller olika slags vårtor. Det är även möjligt att av estetiska orsaker ta hjälp av plastikkirurg, såsom vid korrigeringar av hud- eller ärrförändringar och vid åldersrelaterade tecken i ansiktet eller på kroppen. Det kan också handla om funktionella orsaker, till exempel operation av de övre ögonlocken. De estetiska ingreppen berättigar inte till FPA-ersättning. De plastikkirurgiska ingreppen utförs som dagskirurgiska åtgärder eller på mottagningen.

Ira har stor erfarenhet av såväl korrigeringsoperationer (t.ex vid bröstcancer), som av estetisk kirurgi. Estetisk plastikkirurgi, det vill säga korrigeringoperationer som berör utseende och tecken på åldrande, är exempelvis ansiktslyft (face lift), ögonlocksoperation, fettsugning, fettransplantation, bröstkorrigeringar och bukplastik.

Därtill gör Ira estetiska injektionsbehandlingar, vilka kan användas för att släta ut rynkor och fina linjer, samt för att skapa fylligare läppar.

Målet med plastikkirurgi är att med en enkel åtgärd korrigera ålderstecken eller avvikelser och därigenom uppnå ett balanserat och naturligt slutresultat.

Boka tid till Ira för konsultation, mottagninstid 115€.
Ingrepp:
Operation av det övre ögonlocket
Operation av det nedre ögonlocket
MACS-facelift
Reduktion av bröst med transplantation av areola
Bröstförstorning
Bröstförminskning
Bröstlyft
Fettsugning av halsen
Fettsugning av kroppen
Fettsugning av höfter
Fettsugning av benen
Formkorrigeringsoperation av magen
Operation av bröstkörteln
injektionsbehandlingar i ansiktet

Plastikkirurgiska ingrepp på Läkarcentral Promedi!