avainlippu_banneri_pro

Läkarcentralen Promedi deltar i kampanjen ”Onhan siinä Avainlippu”

Läkarcentralen Promedi är med i kampanjen ”Onhan siinä Avainlippu” som ordnas av Förbundet för Finländskt Arbete och företag som använder Nyckelflaggan. Genom att delta i kampanjen vill vi påminna dig om betydelsen av det inhemska arbete som ligger bakom våra tjänster.

Vi är med i kampanjen eftersom det är viktigt för oss att allt från ägarskap till vår sakkunniga betjäning är inhemskt. Läkarcentralen Promedi är även en betydelsefull lokal arbetsgivare som stöder den regionala tillväxten genom sin verksamhet och avkastning. Våra tjänster har beviljats Nyckelflaggan som tecken på att vi producerar våra tjänster i Finland och ger sysselsättning i Finland, kommenterar Mikael Fredman.

avainlippu_banneri_ss_980x160_pro

Läkarcentralen Promedi erbjuder företagshälsovårdstjänster med stor yrkesskicklighet till lokala företag samt med hjälp av sitt samarbetsnätverk även inom Österbotten och till och med till nationella företag med verksamhet i hela landet. Läkarcentralen Promedis tjänster finns även till för privatkunder. Förutom läkar- och specialistläkartjänster kan du boka tid till hälsovårdare, fysioterapeut, psykolog och kostrådgivare. Promedi har även en dagkirurgisk avdelning.

Nyckelflaggan är ett tecken på finländskt arbete. Nyckelflaggan kan även beviljas för tjänster som är producerade i Finland. Under den treåriga ”Onhan siinä Avainlippu”-kampanjen vill Förbundet för Finländskt Arbete lyfta upp Nyckelflaggan till den nivå som den förtjänar.

– Forskningsresultat visar att finländare gärna vill göra värdeorienterade val. Detta glömmer de emellertid ofta bort då själva inköpsbeslutet fattas. Med hjälp av kampanjen vill vi få kunden att stanna upp och tänka efter före inköpsbeslutet. Vi lär kunden att kontrollera vid inköpet om produkten eller tjänsten har Nyckelflaggan. På så sätt hjälper vi kunderna att göra val enligt sina värderingar, berättar kampanjens projektchef Merja Mantila från Förbundet för Finländskt Arbete.

Delta i kampanjen och diskussionen i sociala medier #Avainlippu #OnhansiinäAvainlippu

På kampanjens webbplats hittar du mer material med anknytning till kampanjen www.avainlippu.fi

Ytterligare information:
Mikael Fredman, verkställande direktör, Läkarcentralen Promedi, tfn 0403813800, mikael.fredman@promedi.fi
Merja Mantila, projektchef, Förbundet för Finländskt Arbete, tfn 050 330 3640, merja.mantila@suomalainentyo.fi

Läkarcentralen Promedi deltar i kampanjen ”Onhan siinä Avainlippu”