Promedis bolagsstämma valde styrelse

 

Promedi Oy/Ab har i veckan hållit bolagsstämma och valt en ny styrelse för denna redovisningsperiod. Promedi, som ägs av företag, är en privat läkarcentral, med mottagningar i Vasa, Teuva, Vörå samt Oravais.

Till styrelseordförande för Promedi valdes Jarmo Iisakka, till vardags vd för Maresan Ab, ett företag i hälsobranschen. Som styrelsemedlemmar valdes marknadsföringschef Sami Hirvonen, specialist i urologi och kirurgi Seppo Aaltonen, ekonomie magister Kari Leppilahti, stadsdirektör, OTK, Markku Lumio och ansvarig företagshälsovårdare Pauliina Uusimäki. Största delen av styrelsen fortsätter sedan tidigare, endast Aaltonen är ny medlem.

Promedis vd Mikael Fredman är speciellt glad över att Kauhavas stadsdirektör Lumio fortsätter i Promedis styrelse. Lumio har medfört värdefulla synvinklar och kunnande, speciellt när det gäller kundförhållanden med kommuner.

Promedis förra redovisningsperiod karakteriseras just av nya kundförhållanden med kommuner, investeringar i samband med det samt en 25 procentig ökning i antalet kunder. Förra årets resultat var positivt och utsikterna för den pågående redovisningsperioden ser också bra ut.

Promedis bolagsstämma valde styrelse