Yhtiökokous valitsi Promedille uuden hallituksen

 

Tällä viikolla pidetyssä Promedi Oy/Ab:n yhtiökokouksessa valittiin yhtiölle uusi hallitus kuluvalle tilikaudelle. Promedi on yritysten omistama yksityinen lääkärikeskus, jolla on toimipaikat Vaasassa, Teuvalla ja Vöyrillä sekä myös Oravaisissa.

Promedin hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Jarmo Iisakka, joka on terveysalan yritys Maresan Oy:n toimitusjohtaja. Muiksi jäseniksi valittiin markkinointipäällikkö Sami Hirvonen, kirurgian ja urologian erikoislääkäri Seppo Aaltonen, KTM Kari Leppilahti, kaupunginjohtaja, OTK Markku Lumio ja vastaava työterveyshoitaja Pauliina Uusimäki. Suurin osa hallituksen jäsenistä jatkaa, vain Aaltonen tulee mukaan uutena jäsenenä.

Toimitusjohtaja Mikael Fredman on iloinen siitä, että Kauhavan kaupunginjohtaja Lumio jatkaa Promedin hallituksessa, sillä hän on tuonut arvokasta näkemystä ja osaamista viime vuonna käynnistyneisiin kunta-asiakkuuksiin.

Promedin edellistä tilikautta leimasivat kunta-asiakkuuksien mukanaan tuomat investoinnit sekä 25 prosentin asiakasmäärien kasvu. Viime vuoden tulos oli positiivinen ja näkymät myös tälle tilikaudelle ovat hyvät.

Yhtiökokous valitsi Promedille uuden hallituksen
Bitnami